WIJ STAAN TOT UW DIENST BIJ ALLE TRANSIT PROCESSEN


WIJ STAAN TOT UW DIENST BIJ ALLE TRANSIT PROCESSEN

Als Acto staan ​​wij tot uw dienst u bij transitprocessen in alle vervoersmodaliteiten in Nederland, één van de belangrijkste logistieke centra van Europese landen. Met zijn handelshistorie, geopolitieke ligging en infrastructuurvoordeel biedt Nederland meer logistieke capaciteit aan vele bestemmingen in de wereld. Nederland, dat een goede integratie heeft met het effectieve douane-inklaringssysteem, is een compleet re-exportland. Wij delen met u de voordelen van het gebruik van Nederland als overbrugging voor uw export/import zendingen vanuit een derde land. Binnen de huidige mogelijkheden, Nederland levert service en capaciteit aan vele delen van de wereld, biedt concurrerende prijzen en goede servicemogelijkheden.

Wij staan ​​tot uw dienst met onze deskundige en dynamische medewerkers voor al uw transitoperaties in Rotterdam, een van de belangrijke havencentra, Amsterdam Schiphol Airport, een van de belangrijkste luchthavenknooppunten van zowel Europa als de wereld, en Maastricht Airport. Naast het helpen van onze klanten bij het creëren van een doordachte douanestrategie, bieden wij multimodale transportdiensten door alternatieven aan te bieden op het gebied van weg-, spoor- en riviertransport, wat andere transportmodi zijn.

Dankzij onze goede relaties met alle luchtvaartmaatschappijen, GSA, magazijnen, bedrijven voor gronddiensten en andere leveranciers op het gebied van luchtvervoer, evenals reders, havenexploitanten en vrachtwagenbedrijven op het gebied van maritiem transport, bieden wij een geïntegreerde service in uw doorvoer transporten. Met deze voordelen besparen wij u tijd om nieuwe markten aan te boren. Als Acto staan ​​wij tot uw dienst bij al uw transitverzoeken.

Ander Nieuws